Op vraag van een bezoeker hebben Fatima en haar collega’s vanmiddag haar lekkere couscous met kip klaargemaakt in het restaurant. Op ons suggestieblad kunnen bezoekers een gerecht aanvragen dat ze lekker vinden. Vandaag was het Fatima's gerecht!

2 juni 2017, door Michelle

Vrijdagmiddag stond ‘Couscous à la Fatima’ op het menu. En wel op aanvraag van één van de restaurant bezoekers. Dit Noord-Afrikaans gerecht werd gemaakt door Fatima, lid van het keukenteam van de RuimteVaart. Couscous als basis. Allerlei groentjes zoals wortelen, courgetten, tomaten, ajuin, kikkererwten, gekruid met allerlei specerijen. Kippenbouten gemarineerd in Ras El Hanout. “Een typisch Marokkaans kruidenmengsel, dat ik altijd gebruik als ik couscous maak!” Heerlijk!

Zo brengt werken in de RuimteVaart ieders talent naar boven. En eens zo fijn als we daar allemaal van kunnen meegenieten! Het restaurant kent ook wel toppers zoals ‘vis à la Fane’ en ‘loempia’s met gebakken rijst van Thuy’. Kom gerust eens proeven om deze culinaire pareltjes te ontdekken!

Op ons suggestieblad kunnen de bezoekers een bepaalde maaltijd noteren waar ze nog eens zin in hebben. “We beloven niets, maar we bekijken het zeker”, luidt het bij het keukenteam.