De warmste week: jouw actie voor de RuimteVaart!

Met of zonder klimaatopwarming: het wordt weer warm eind december. Hopelijk zelfs heel heet. Zin om een sfeervolle, actieve, ludieke of creatieve actie op touw te zetten met collega's, vrienden of familie? Laat ons iets weten!

18 oktober 2016, door Freya

De RuimteVaart doet ook dit jaar mee aan de warmste week van Studio Brussel. Warmte en sfeer troef op de RuimteVaart. Ook bij jou? Zoek je een excuus om samen met je bedrijf, een groep vrienden of familieleden ook aan de slag te gaan? Hierbij 2 goede redenen om dit ten voordele van de RuimteVaart te doen:

- 1 op 5 kinderen leeft in armoede in Leuven. De steun van Music for Life zetten we in op de strijd tegen kinderarmoede. Jouw actie betekent een duidelijk signaal dat geen enkel kind in ons land in armoede zou mogen opgroeien.

- de opbrengst van je actie gaat naar onze gezinswerking Wijland. Bij de RuimteVaart bieden we ruimte aan ouders en kinderen om samen te spelen. Gezinnen in armoede hebben vaak niet de kans om op uitstap of op reis te gaan. Wat alleen niet lukt, lukt samen wel. De RuimteVaart brengt ouders bij elkaar en ondersteunt hen in de moeilijke, maar ook in de fijne momenten van opvoeden.

Graag ondersteunen we de communicatie van je actie via onze website of facebook pagina.

Heb je een idee? Contacteer ons en we denken graag mee!

Kijk ook eens naar: https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/ruimte..