"Kunst is buiten de lijntjes kleuren".

Het sociaal artistiek atelier van de RuimteVaart tenmidde van hun project ‘vaartvaastparada ’. Deze week gingen ook onze bezoekers en medewerkers aan de slag met de ridderfiguren van Vaast Colson, een Antwerps kunstenaar.

21 april 2017, door Michelle

De RuimteVaart maakt ook de artistieke kant in jezelf wakker. Dinsdag vatte het sociaal artistiek atelier post in ons restaurant. Daar werkten ze aan tekeningen rond ridderfiguur ‘widu gasti’.

Bezoekers en medewerkers van de RuimteVaart mochten de nagetekende ‘widu gasti’ mee inkleuren. ‘Widu gasti’ zelf tekenen was voor de echte durvers onder ons. Moo Laforce, begeleider van het sociaal artistiek atelier, sprak iedereen enthousiast aan en zoals ze zelf zei: “Het mag maf zijn!”.

Zoals je op de foto’s kan zien heeft het restaurant wat extra kleur gekregen. Hierna zullen de tekeningen tentoongesteld worden in Antwerpse galerie Trampoline.

Het sociaal artistiek atelier is momenteel bezig met het project ‘vaartvaastparada’ in samenwerking met Vaast Colson, een Antwerpse conceptuele kunstenaar en het wwhat. Wordt vervolgd!