NIEUW! WISPERcursussen voor & in & met de RuimteVaart

Hou je van tekenen of schrijven? Of gewoon veel goesting om te tekenen & schrijven in kleine groep maar moeite om aan te sluiten bij een cursus elders? Voor het eerst organiseren we WISPERcursussen op de RuimteVaart!

30 juni 2020, door Freya

Niet voor iedereen is het even vanzelfsprekend om aan te sluiten bij een fijne cursus schrijven, tekenen, zingen, acteren, ... Heel wat zaken maken het voor velen onder ons niet gemakkelijk: de stap zetten naar een ongekende plek, met mensen samen zitten die je niet kent, niet weten hoe de pauze tijdens de cursus verloopt, het inschrijfgeld niet kunnen betalen, bang zijn het niet te 'kunnen', bang zijn 'anders' te zijn dan de anderen, ...

Speciaal voor hen organiseren we eind juli 3 cursusmomenten ism WISPER op de RuimteVaart. Wie graag eerste of verdere stappen zet in portrettekenen of verhalen wil schrijven is welkom!

Meer info vind je hier: https://www.wisper.be/search/site?search_api_views_fulltext=RUIMTEVAART

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar birgit.deruimtevaart@gmail.com. Opgelet we waken er voor dit aanbod over dat we speciaal een plaats reserveren voor wie een gebrek aan ruimte (fysiek, sociaal of mentaal) ervaart. De maximumbijdrage is € 3, maar als dat moeilijk is, kan je ook gratis deelnemen!