Warmste weektijd ook bij de RuimteVaart en onze vrienden

Gisteren gezelligheid troef in de RuimteVaart met Sweets, bubbles & Music in de RuimteVaart. Genieten geblazen voor't goeie doel! Na Bridge for Life, was er ook het Geefplein/Repair Café en deze week nog koffie drinken geblazen in Noordoever.

19 december 2016, door Freya

Na de knappe opbrengst van € 500 die de Bridge for Life actie van Bridgeclub Pieterman ons had opgeleverd, was het tijd voor onze eigen warme actie. Op zondag 18 december was het dan ook genieten geblazen op de RuimteVaart. Het motto: Sweets, bubbles & music in de RuimteVaart. Met het goede doel, onze gezinswerking Wijland, als excuus kon je je volledig laten gaan in onze tapas- en cavabar en ons uitgebreide dessertenbuffet. Dit alles nog ondersteund met knappe muziek van Pilod en de Arkonauten. Met een opbrengst van € 1.260 zijn we heel blij! Bedankt aan alle sponsors: Lions Club Leuven, het Dagelijks Brood, Convento Food, De Walvis, Entrepot, Carrefour Korbeek-Lo en Bioplanet Korbeek-Lo! Merci ook aan de muzikanten en vele helpende handen!

Ook was het een nog warmer Repair Café/Geefplein dan gewoonlijk. De opbrengst van € 120 werd ook aan ons Wijland geschonken. Hartelijk dank!

En het is nog niet gedaan! Bij Noordoever, Vaartkom 17A, kan je deze week terecht voor een 'Warme Dranken'-actie. Van 19 tot 24 december wordt 10% van de opbrengst van de warme dranken aan Wijland geschonken. Hoog tijd voor een lekkere koffie of thee!