Zondag 18 december : Sweets, bubbles & music in de RuimteVaart!

De Warmste Week komt er aan. De RuimteVaart doet ook mee. Jij ook? Kom en steun ons op 18 december van 14u tot 18u. Een dessertenbuffet, cavabar en live muziek van Pilod en de Arkonauten bieden voor elk wat wils!

5 december 2016, door Freya

De Warmste Week staat garant voor een week fijne muziek op Studio Brussel, maar ook voor een week waarin mensen en bedrijven tal van goede doelen steunen.

De RuimteVaart is ook een van deze goede doelen. Wil je net als Repair Café Leuven en Bridge Pieterman een fijne actie opzetten voor ons? Super! Laat het ons zeker weten!

Op zondag 18 december kan je bij ons terecht voor Sweets, Bubbles & Music in de Ruimtevaart. Een topnamiddag met een dessertenbuffet, cavabar met hapjes en live muziek. Tussen 14u en 18u bieden we ieder wat wils. Om 14u opent de Leuvense band Pilod (Indie). Om 16u spelen de Arkonauten, een Leuvense kinderband waar het hele gezin vrolijk mee kan meezingen. En tussenin wordt de innerlijke mens versterkt met een dessertje, een cava en een gezellige babbel. Dit alles ten voordele van Wijland, de gezinswerking van de RuimteVaart. Jij komt toch ook?!

Meer weten?

Over onze actie op 18 december: https://www.facebook.com/deruimtevaart/

Over de Bridge for Life actie op 9 december: http://www.bcpieterman.be/

Over het Repair Café/Geefplein op 18 december: https://www.facebook.com/events/1065588916890916/